Høvler afsted!

Ja vi gør – 7-8 sek.m. fra nord, ren halvvind til lidt agten bragte os 180 sm på første døgn eller et Gns. på 7,5 knob, og den distance jeg sidst opgav må korrigeres, for vi har nu under 600 sm til Lagos. Fartmæssigt er det skønt, men livet ombord er lidt træls på en bb halse med kræng. Når toilettet krænger 30 grader og begge arme skal holde en på plads, så mangler der altså en til at tørre. Åben klædeskabet der er i bb side, og du kan hurtigt overskue hele garderoben – på dørken! Men det kører! Vi er ude på opleveren, og det virker. Stemningen ombord er i top og vejrudsigten siger at de næste to døgn bliver som nu, men så spås der en del mere vind tirsdag og onsdag, så vi slutter nok på Atlanten med en pivert. Det er ikke lige skippers livret, for hvis frk. Jensen siger stop, er der kun en tilbage…… Iøvrigt var vi for anden gang første båd over startlinjen og holdt føringen ganske længe, inden de store både tog over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wp-puzzle.com logo