Barskt men god fart.

Min vejrgud P.W. havde ikke lige tilkendegivet at de lovede 7-8 m først på natten skulle stige til kuling. Først et reb i storen, så et i genuaen. Så 2. reb i storen og lidt senere 2. Reb i genuaen og har med de to lommetørklæder lige været oppe på 11 knob! Jeg har været i tvivl om udluftningsventilerne i de to forluger i vor forkahyt virkede. Det må de gøre! I hvert fald vælter vandet ind hver gang vi får en skylle, og det er tit! Skønt at have lidt morgenfun, sagde Laura, da hun ville tage en tallerken i skabet til luv, og på et splitsekund fik hele beholdningen præsenteret – på dørken. Da det samme skete for min kære hustru i går, oplevede jeg gloser som jeg slet ikke anede var omfattet af hendes ordforråd. Tirsdag 11. 6. Kl. 08.00 pos. 37.16 N – 14.57 W og 288 mil til mållinien i Lagos, der jo så nok passeres natten til torsdag. Det er godt gået, men også en barsk oplevelse, så det bliver en træt besætning der lader champagnepropperne springe! EA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wp-puzzle.com logo