Almeira

Vejret har absolut oppet sig. Let vind og sol fra opgang til medgang. Costa Blanca kaldes dette område, og vi spekulerer lidt på, om det hvide (blanca) henviser til sneen på Sierre Nevadas bjegtoppe , som vi har udsigt fra , her hvor vi ligger, eller til de kæmpe plastikdækkede områder mellem bjergene og kysten. Herfra kommer Europas salater, tomater, auberginer og meget mer. Vi tog på udflugt med “bumlebus” til nærmeste storby, Almeria, og kørte igennem de smukkeste havnebyer med tilhørende kæmpe hoteller, lejlighedskomplekser samt tilhørende golfbaner. Men også gennem kæmpe drivhusbyer med “døde” veje. Leveveje og kontraster.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wp-puzzle.com logo